DRINGENDE DIENSTMEDEDELING !! »

15-06-04

Het einde van het schooljaar nadert, ... het goede moment dus om even aan het nieuwe schooljaar te denken :-)

We kregen deze reactie van Miriam uit nummer 12. We weten dat jullie die ook in de commentaren kunnen lezen, maar we wilden ze toch even in de verf zetten, vandaar hier een copietje:

scholen in deinze Misschien nuttig voor de mensen die binnenkort ook een school voor de kinderen gaan zoeken: ik heb Robbe (amper 3 maand) ingeschreven in het St-Hendrikscollege (bij de kerk). Het lijkt ons een tof schooltje, en niet ver. Sara heeft er geen plaats meer, maar nu was ik toch wel erg geschrokken toen ze vertelden dat ik Robbe ook best al inschreef (er mogen 24 kindjes per geboortejaar op de lijst, hij is de 8e!). Dus hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt: best op tijd informeren voor een schooltje! mirjam nr 12

Misschien dus best al eens gaan horen :-) En dan nog klagen de heren en dames politiekers dat het niet goed gaat met het scholennet en zoeken heel veel beginnende leerkrachten maanden naar werk: Misschien wat meer klassen organiseren, hmm?

Groetjes,
De buren uit nummer 1 :-)

23:30 Gepost door De buur uit nummer 5 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De zoektocht naar een schooltje ... Bedankt voor deze mededeling.
Ik schrok er wel van dat er zo'n lange wachtlijst is. Wij hadden al geïnformeerd voor Seppe voor het volgende schooljaar, maar er nog niet bij stilgestaan dat we tevens Louise - die pas na de paasvakantie van april 2005 naar de klas mag - dienen in te schrijven.

Gepost door: Dorine, mama van Seppe en Louise | 18-06-04

De commentaren zijn gesloten.