17-11-04

bijna .........Beste buurtjes,

Kijk even naar dat tellertje op de linkerkant... jawel je ziet het goed, ons blogje werd bijna reeds een 3000 (drie DUIZEND !!) keer bezocht.... Ik hoop dat iedereen er nog steeds plezier aan beleeft... Ja ik weet het, de nieuwe site laat ff op zich wachten, maar de webmaster heeft het op dit moment raaaazend druk :-)

Graag had ik toch even een nieuw voorstel geformuleerd voor het eindejaar:

An all American Christmas


Wat bedoelen we daar nu mee:

Dat alle huizen heel mooi rondomrond versierd zijn met lichtjes en slingers en toestanden en dat we een grote kerstboom zetten op ons rond puntje. We kunnen daar dan ook onze GLUHWEIN avond rond organiseren.

En omdat ik weet dat iedereen een duwtje in de rug nodig heeft:

ER VALLEN TWEE FLESSEN WIJN TE WINNEN
<

geschonken door de sponsor van onze site (link op de linkerkant). Reacties, praktische voorstellen enz.... zijn nog steeds welkom onder de link 'Reacties'. Binnenkort krijgen jullie dan ook nog een flyer in de bus....

Tot binnenkort

Santa webmaster

22:15 Gepost door De buur uit nummer 5 | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Santé Zet die flessen maar al klaar. (tussen haakjes, ik dacht me te herinneren dat Myriam specialiste gluhwein-avond was. Misschien kan ze ons de nodige tips geven.) Alvast bedankt Myriam en tot Santé. Oeps! Wanneer gaan we dit doen?

Gepost door: wim | 22-11-04

sfeer in 't straatje wij zijn ook wel bereid om een gluhweintje te nuttigen tijdens een gezellig samenzijn en waar doen we dat beter dan op straat. met wat sfeermuziek en een vuurtje in de buurt. wij kijken er al naar uit
doen we dit voor kerst, tussen kerst en nieuwjaar of na nieuwjaar?

Gepost door: Cafi | 22-11-04

Wij doen mee! Els en ik doen graag mee. Ons huis met lichtjes versieren zal allicht niet lukken (daar gaan die twee flessen wijn, damn!) maar met de samenkomst op 18 december doen we graag mee. Om welk uur spreken we af? Wat doen we als het écht slecht weer zou zijn? En mag het ook iets anders zijn dan gluhwein?

Gepost door: Gino van Nr. 5 | 30-11-04

The lights at nr.13 Hello,

Sorry late reactie maarons pc tje beetje serieus ziek geweest. Pijnlijk.
Wij hadden vorig jaar reeds lichtjes ,als enigste in schaapsdries, wel niet overdreven maar wat het is is het. We doen dit deze keer opnieuw.
Betreft 18 december Inkie werken en Christoph zal normaal wel komen.
Tony , niet van ladder vallen hé.
Gtz

Gepost door: Christoph en Inkie | 02-12-04

We gaan er voor ! Nu Sinterklaas achter de rug is, gaan we ons volop storten op het kerstgebeuren. 18 december is ok voor ons. Enkel een klein vraagje voor de kids. Laten jullie ze meevieren ? Laten we ze ergens binnen spelen als het te koud wordt ?

Gepost door: Caroline & Koen | 08-12-04

De commentaren zijn gesloten.