01-07-05

MoooorgenJaja beste buren, het stress niveau bij het uitvoerend committee is weer serieus aan het stijgen... na de supermooie weken met heel veel zon hebben de weergoden besloten om onze zenuwen nog maar eens duchtig op de proef te stellen door voor dit weekend wisselvallig weer op het menu te zetten.

Brand daarom vanavond aub een kaarsje, maar brand wel uw huis niet af eh :-)
Ons kaarsje hier op de site brandt alleszins al :-)

Vanavond gaan Caroline Hautekete, Christ'l en Dorine op koopjesjacht... naar de colruyt (niet stoppen aan de soldes eh dames) alwaar zij alles gaan inslaan voor morgen. De mensen die zaken gingen voorbereiden, zoals fruit of groentjes snijden, etc kunnen die dan afhalen bij Dorine of bij ons.

De straat wordt vanaf vanavond verkeersvrij gemaakt en zal dat blijven tot en met zondagmorgen 11h. Let dus op als u de straat indraait. er zal een versperring staan.

Moest er iemand één of meerdere vuurkorven hebben die we kunnen gebruiken en eventueel wat hout om erin te verbranden, zou dat welkom zijn. Gelieve dit dan even te melden via GSM. Het nummer staat in de lijst die u allen via email gekregen heeft.

Tot morgen !!

Tony

15:34 Gepost door De buur uit nummer 5 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |